mei 4, 2016

Kamasutra

kamasutra

Hét leerboek over liefde en erotiek, zo kun je de Kamasutra noemen. In het Sanskriet beschrijft Mallanāga Vātsyāyana Oude Indiase wijsheden over seksualiteit. In de Kamasutra wordt naast uitleg over seksualiteit ook beschreven hoe het leven er uitzag tussen man en vrouw. Vātsyāyana geeft je tips hoe jij jouw partner met bepaalde technieken tot een hoogtepunt kunt brengen!

Het was misschien niet helemaal de bedoeling van de auteur, maar we kunnen het boek nu zien als een pornoblaadje uit de tweede eeuw na Christus. Vātsyāyana schreef het boek in die tijd om pasgetrouwde stellen dat extra beetje plezier te geven en elkaar beter te leren kennen op geestelijk en lichamelijk gebied.

De kunst van de liefde wordt beschreven en de illustraties van de standjes zijn daarbij een goede toevoeging. Je kunt het hele boek lezen, maar dat kan misschien een beetje saai worden. Blader dan naar de plaatjes voor een goed voorbeeld van een spannend seksstandje. Er staan vierenzestig standjes in beschreven, dus er zal er zeker een tussen zitten waar jij en je partner van kunnen genieten!