mei 2, 2016

Seksspeeltjes

sexspeeltjes

Een seksspeeltje kan een leuk extraatje zijn tijdens de seks met je partner of tijdens het masturberen. Seksspeeltjes zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren, voor de man en voor de vrouw.

Als je het eng of ongemakkelijk vindt om een seksspeeltje in de winkel te kopen, zijn er veel webwinkels waar je terecht kunt zonder dat er iemand over je schouder meekijkt. Wil je het samen met je partner gebruiken? Overleg dan eerst wat jullie beiden fijn vinden om misverstanden te voorkomen. Je vriend of vriendin kan onzeker worden over jullie seksleven op het moment dat jij zonder overleg een seksspeeltje aanschaft. Er zijn veel verschillende seksspeeltjes die over de hele wereld worden gebruikt. Het meest populaire speeltje dat online wordt verkocht is de vibrator. Op de vijfde plek staat de penisring die je kunt gebruiken voor een harde en lange erectie. Ook handboeien, blinddoeken en glijmiddel komen voor in de top 10 best verkochte online producten.

Als je besluit om seksspeeltjes te gebruiken, houd dan ook rekening met de hygiëne die hierbij komt kijken. Maak je seksspeeltje na gebruik direct schoon, dit voorkomt infecties en zo gaat het speeltje langer mee.

Dit gaat heel gemakkelijk:

– Spoel je speeltje schoon met lauw water

– Droog je speeltje af met een schone doek of keukenpapier (let op dat er geen stukjes papier achterblijven)

– Bewaar je speeltje op een droge plek

– Was voor gebruik je speeltje nog even

Een kind kan de was doen, veel plezier!